2008-12-29 16:59:47• hírek • Szatmár.ro

Párbajtőrözött a sajtó

A szatmári média öt újságírója vett részt péntek délelőtt Szatmárnémeti Sportklub rendezésében immár második alkalommal megrendezett Szilveszter Kupán.

Honlapunktól, a szatmár.ro-tól a címvédő Czinzel László lépett pástra, a Szatmári Magyar Hírlap Romász János által képviseltette magát, a Friss Újságtól Pesek Attila és Őri-Pákay Franciska volt jelen a román nyelvű sajtóból pedig a Gazeta de Nord Vest képviseletében Florin Pop indult.

Az abszolút amatőr sajtósok igen kiélezett harcot vívtak a páston, ami részben köszönhető is a Sportklub szervezői (Dan Şuta, Csiszár Ferenc) által igen sűrűn kínált célzóvíznek. A viadal döntőjében amúgy az addig legjobban melegítő Pop és Romász került be, kettejük nagy csatáját két tussal (decivel) Pop nyerte. Ez végül is nem volt meglepetés, ugyanis Pop 20 centiméteres magassági fölényéhez a karnyúlványok hosszúsági fölénye is társult.

Szilveszter Kupa, a selejtezők végeredménye: 1. Czinzel László 3 győzelem, 2. Őri-Pákay Franciska 3 győzelem, 3. Romász János 2 győzelem, 4. Florin Pop 2 győzelem, 5. Pesek Attila 0 győzelem.

Elődöntők: Romász-Czinzel 10-8, Pop-Őri Pákay 10-6. Döntő: Pop-Romász 10-8.

Florin Pop nyerte meg a sajtókupát

Magyar napilapok sportriportereinek harca: balról Pesek Attila, jobbról Romász János

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: