2019-07-17 15:34:58• hírek • x

Páratlan állásajánlat: Kimagasló bónuszok, szezonális- és nyaralási támogatás a SumiRiko AVS-nél

Egyszerre négy munkakörbe keres alkalmazottat a SumiRiko AVS Romania Kft, de nem ez a különleges, hanem az, amit ígérnek az új csapattagjaik számára.

Gyártási munkatársakat, gépkarbantartó villanyszerelőket és lakatosokat, valamint targoncavezetőket alkalmaznak versenyképes alapfizetéssel, ételjeggyel és napi ellátással (egy meleg étel naponta). Ezen felül az ingyenes munkába járásról is gondoskodnak, vagy megtérítik a bejáráshoz szükséges buszbérletet. Mindemellett, a kellemes munkakörnyezet és jutalmak sokaságát ajánlják fel a kollégák számára, a hagyományos karácsonyi buliról és a csapatépítő alkalmakról már nem is beszélve.

 

S ha ez még mindig kevés lenne, vegyük sorra a prémiumokat is!

 

Évi négy alkalommal ajándékozzák meg a munkatársaikat (nőnap, húsvét, nyári vakáció és karácsony), továbbá havonta anyagi hozzájárulással értékelik a dolgozók minőségi teljesítményét, a hűségét, az építő jellegű ötleteket egyaránt.

 

 

Fontos kiemelni, hogy most összesen akár bruttó 2000 lejig terjedő nyári prémiumban részesülhetnek a SumiRiko AVS csapattagjai a szezonális támogatással és a vakációssal együtt - mert náluk ez is van!

 

Még egy-két dolog a munkahelyváltáson gondolkodóknak:

 

Amennyiben eldöntötted, hogy csapattagunk leszel, és hozol valakit, aki szintén a SumiRikonál szeretne dolgozni, bónuszra számíthatsz! A munkatárs ajánlásért bruttó 700 lejt jár.

 

Tudtad-e, hogy a gyártási munkatársakat akár bruttó 3000 lejig terjedő fizetéssel vesszük fel, illetve napi ételjegyet és napi egy meleg étkezést is biztosítunk? Ezt pedig kulturált körülmények között, asztalnál ülve, a cég éttermi részlegén fogyaszthatja el.

 

Mi a jó munkahely ismérve? Az, ha megbecsülve érzed magad, de nem csak anyagi téren. A vállalat ezért kimondottan figyel arra, hogy az ingyenes bejárással kényelmessé, a képzésekkel és az előléptetési lehetőségekkel változatossá tegyék a dolgozók mindennapjait. A meleg ebéd pedig már csak ráadás, hiszen a mindennapos szendvics egy idő után unalmassá válhat.

 

Jóleső érzés, ha a munkaadó ígéretei nem csak szóban hangzanak el, hanem valósággá válnak. A SumiRikonál te is meggyőződhetsz afelől, hogy van ilyen.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: