2011-03-18 17:34:49• hírek • Szatmar.ro

A mellények is kifogtak Balotellin

A híres labdarúgókról igen gyakori az a sztereotipizált kép, hogy lábaik aranyat érnek, fejük viszont annál kevesebbet. Bár nem ritka az a futballista, aki sportpályafutása mellett egyetemet is végzett, ám az tény: a mai megfeszített versenynaptár és a már a kamaszkorban megkezdett kemény rekrutálódási követelmények egyre kevésbé teszik lehetővé egy felsőfokú oktatási intézmény látogatását.

A Roma ikonjának, Francesco Tottinak az értelmi képességeiről rosszmájú viccek tömkelege kering a (feltehetően Lazio párti) szurkolók körében. Totti azonban nem haragszik... több kötetbe gyűjtötte és adta már ki őket.

Most egyik honfitársa, a ghánai gyökerekkel rendelkező olasz válogatott Mario Balotelli került az élcelődések középpontjába: a 20 éves csatárt két megkülönböztető mellény kényszerítette megadásra a Manchester City Dinamo Kijev elleni Európa-liga mérkőzés előtt. Ráadásul egyenként.

Mario, ehhez egyetem sem kell...

Nem tudni, hogy a csatárt a mellények szemtelensége készített ki, de tény: a 34. percben olyan csúnyán beleszállt, Popovba, hogy rögtön mehetett is zuhanyozni, emberhátrányban maradt csapata pedig nem tudta ledolgozni két gólos hátrányát és kiesett.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: