2018-07-10 12:27:42• hírek • MTI

Pár hónapos amerikai csecsemő élt túl több órát a fagyos erdőben

Kilenc órát töltött egy gally- és törmelékkupac alá temetve az erdőben egy öthónapos csecsemő az amerikai Montana állam nyugati részén. Megtalálása után a hatóságok a babát kórházba vitték, ahol megállapították, hogy csak kisebb sérüléseket szenvedett.

A kisfiú jó állapotban van annak ellenére, hogy csak egy nedves és koszos rugdalózó volt rajta a hidegben – közölték a hatóságok. A Missoula megyei seriff hivatalát vasárnap este nyolc óra körül értesítették, hogy egy férfi fenyegeti az embereket a Lolo természetvédelmi területen. Elfogták a férfit, aki arról beszélt, hogy valahol az erdőben el van ásva egy kisbaba.


A seriff hivatala kutatócsapatot szervezett, hat órán keresztül vizsgálták át a területet, végül hajnali fél háromkor hallották meg a baba sírását. A kisfiút hason fekve találták meg a gally- és szeméttörmelék alatt, csak egy nedves és szennyezett rugdalózó volt rajta a 8 Celsius-fokos hidegben. „Néhány karcolást és horzsolást szenvedett, de összességében jól van” – mondta Brenda Bassett, a seriff szóvivője.


A csecsemő az állami gyermek- és családvédelmi szolgálathoz került. A letartóztatott férfi, a 32 éves Francis Crowley 50 ezer dolláros (14 millió forintos) óvadék ellenében kerülhet csak szabadlábra. Jelenleg veszélyeztetéssel vádolják, de a seriff közlése szerint további vádakat is emelni fognak ellene.

Hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: