2010-04-18 18:30:15• hírek • Szatmár.ro

Papírforma-győzelem Nagyváradon

A VSK kosarasai továbbra is versenyben vannak a rájátszásba jutásért.

A szatmári lányoknak a rájátszásba jutásért még le kell győzniük az aradiakat, erre a meccsre szerdán kerül majd sor. Ha a lányok úgy játszanak majd, mint most tették Nagyváradon, biztos a továbbjutás. A kosarasok ugyanis már a meccs kezdetén megmutatták: győzni jöttek a Kőrös-parti városba, ám az első félidő végén még csak kilenc ponttal vezettek.

A másodikban az acélos védelem mellett a támadók is jól teljesítettek, az odahaza játszó csapatnak csak 12 pontot sikerült összehozni. A hétvégén a Tirgoviste megverte a sepsiszentgyörgyi gárdát, gy maradtak az élen. Ez azt jelenti, ha a szatmáriak továbbjutnak negyedikként, a rájátszásban az ellenfél a Tirgoviste lesz.

A osztály, 12. forduló: Nagyváradi CSM-Szatmárnémeti VSK 42:64 (12:20, 18:17, 6:19, 6:8). A szatmári pontszerzők: Cludia Pop 13, Elisabeth Pavel 12 (11 lepattanó), Laura Povilonyte 10, Cristina Ciocan 8, Salimata Diatta 6 (5), Laura Drăgoescu 5, Allyson Hardy 5 (11), Adina Pop 5.

További eredmények: Alexandriai Teleorman-Craiovai SCM 75:57, Târgoviştei MCM-Sespsiszentgyörgyi LMK Sepsi BC 85:50, Rapid-Aradi BC ICIM 52:81 (korábban játszották).

A következő forduló, szerda: Szatmánémeti-Arad, Alexandria-Rapid, Craiova-Târgovişte, Sepsoszentgyörgy-Nagyvárad.

Az aradiak elleni szerdai találkozó egyébként 19.30-kor kezdődik a Sportlíceun Ady Endre utcai termében, előtte 17 órától a VSK férfi kézilabda együttese a Nagybányai Minurral csap össze. A két mérkőzésre elővételben is lehet jegyeket vásárolni hétfőn és kedden 10-12 és 16-20 óra között, a két meccsre szóló belépő 8 lej, külön-külön nem lehet megvenni csak csomagban.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: