2019-05-11 06:09:10• hírek • Blikk.hu

Pápai Jocit választották az Eurovízió legszexibb férfijának

Még el sem kezdődött az idei Eurovíziós Dalfesztivál, máris megtisztelő elismerésben részesült Pápai Joci: egy norvég eurovíziós oldal szavazatai alapján a verseny magyar indulója lett 2019 legvonzóbb férfi fellépője! 

A goodeveningeurope.net oldal szerkesztői már Joci 2017-es, előző eurovíziós szereplésekor is kiemelték a magyar énekes sármját, most viszont simán nyert. A mediterrán típusra hajazó családapa méltán lehet büszke arra, hogy ennyire jó pasinak tartják és megelőzte a rangsorban az összes férfi énekest. Joci mellé a képzeletbeli dobogóra az izlandi Matthías Tryggvi Haraldsson és az észt Victor Crone állhatott fel.

 

"Nagyon jólesik! Nem is gondoltam arra, hogy egy ilyen szavazáson engem választanak a legszexibb palinak" – mondta kissé meghatódva a Blikknek Pápai Joci.

 

"Jobb lesz, ha mostantól jobban hallgatok édesanyámra, ő már többször mondta: fiam, nagyon jó pasi vagy! Én eddig csak legyintettem, ezek szerint van benne valami. Pedig a mezőnyben vannak jóképű srácok, mégis engem választottak a legsármosabbnak!" – tette hozzá büszkén Joci. Az énekes ennek ellenére kizárólag egyetlen nőért rajong, a feleségéért, akivel idén nyáron ünnepli majd a tizenötödik házassági évfordulójukat. 

 

"Én még ennyi idő után is olyan szerelmes vagyok a feleségembe, mint a nagyágyú" – vallotta be Joci korábban is. Jociért természetesen a neje is odáig van.

 

"Amikor olvastam a hírt, én is meglepődtem, ugyanúgy, ahogy Joci! Büszke vagyok rá, jót mosolyogtunk a dolgo"n – felelte Anita, aki megsúgta, nem is a férje külsejébe szeretett bele annak idején. – "Mindig vonzó férfinak tartottam, de a mi kapcsolatunk barátságként indult, így elsőként a személyiségébe szerettem bele" – mesélte a csinos édesanya, aki a kis Zalánnal és Hannával együtt szurkol az énekesnek, hogy a legjobb formáját hozza a dalfesztiválon, ahol immáron másodszorra képviseli Magyarországot.

 

Kedden énekel a színpadon

 

Pápai Joci legközelebb vasárnap, a dalfesztivál megnyitóján lép a helyi közönség elé, de akkor még nem énekel. Az én apám című dalát a keddi elődöntőben énekli először, a Duna Televízió végig élőben közvetíti az eseményt. A dalfesztivál döntőjére pedig május 18-án kerül sor, ahol remélhetőleg Joci ismét színpadra léphet.

 

Hasonlóan érdekes sztársztorikért kattintson a Blikk.hu-ra!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: