2019-05-16 05:29:00• hírek • Blikk.hu

Pápai Joci előre megérezte kudarcát az Eurovízión

Fotó: MTI/ Abir Szultan
Fotó: MTI/ Abir Szultan

Döbbenten meredt mindenki kedd este a tévéképernyőre, amikor az Eurovíziós Dalfesztivál első elődöntőjének végén nem hangzott el Magyarország neve a továbbjutók között.

Pápai Joci ugyan a szívét-lelkét kiadta Az én apám előadása közben, és az előzetes várakozások is azt mutatták, szinte biztosan döntős lesz, végül tíz év után először nem sikerült a továbbjutás. Pedig még a fogadóirodáknál is abszolút „nyerő” volt a dal, sőt, úgy tudjuk, a versenyre regisztrált újságírók szavazásán is a hetedik, azaz döntőt érő helyen végzett. Az éles versenyen mégsem sikerült. Szerettük volna megkérdezni Jocit arról, hogyan látta belülről a történteket, de nem akart nyilatkozni, a Facebookra írt üzenetéből azonban kiderül, csalódott.

 

„Az, hogy előbb véget ért, sajnálom, de ezzel kapcsolatban a véleményemet megtartanám magamnak, mivel őszinte ember vagyok és nem akarom ezt csűrni-csavarni tovább, de egy biztos, az üzenet eljutott!” – írta Joci, aki az MTI-nek adott nyilatkozatában már azt is fejtegette, hogy nem volt bizakodó a produkciója után, pedig mindent beleadott, hogy lenyűgözze a közönséget.

 

A történet folytatásáért kattintson a Blikk.hu oldalra!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: