2011-11-11 07:37:26• hírek • Szatmár.ro

Pánikrohamot kapott Vastag Csaba

Bepánikolt Vastag Csaba azon a kétéltű buszon, amellyel egykori mentorával, Nagy Feróval és „lányaival" együtt szálltak vízre a minap egy igazi csapatépítés kedvéért.

A tavalyi X-Faktor győzteséből olyan borzasztó emlékeket idézett elő a szokatlan dunai hajózás, hogy alig várta, hogy a biztonságot jelentő partra érjenek. Az aranytorkú énekes lapunknak elmesélte, hogy nemcsak azért verte ki azonnal a víz a folyó láttán, mert nem tud úszni, hanem egy szerencsés kimenetelű gyerekkori baleset miatt is, így nem csoda, hogy páni félelem fogta el, amikor hatalmas robajjal csobbantak a Dunában.

- 12 éves lehettem, amikor majdnem belefulladtam a vízbe. Nem tudok úszni, és elsodródtam a parttól. Majdnem egy percig lehettem a víz alatt, de nekem örökkévalóságnak tűnt. Mivel senki nem volt ott velem, ezért magamtól kellett valahogy kievickélnem a vízből. Ráadásul annyira zavaros volt, hogy azt sem tudtam a víz alatt, merre induljak el, de végül nagy nehezen sikerült partra érnem - elevenítette fel egyik legborzasztóbb élményét Csaba.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: