2010-04-16 16:38:45• hírek • Szatmar.ro

Pándi és Sámel éremért utazik

A kolozsvári U20-as országos cselgáncs bajnokságra éremért utaznak a szatmáriak.

A Szatmárnémeti Unió cselgáncsozói komoly reményekkel utaztak el Kolozsvárra, ahol a hétvégén sorra kerülő U20-as országos bajnokságot rendezik a hétvégén. A Pándi Karola (70 kg), Sámel Lóránd (100 kg) és Kovács Richárd (+100kg) alkotta szatmári delegáció egyértelmű célja az éremszerzés.

Közülük elsősorban Pándinak és Sámelnek van esélye a dobogón végezni, előző ugyanis harmadik lett idén az U23-as bajnokságban, utóbbi pedig akkor nem talált legyőzőre. A két sportoló ráadásul a tavalyi U20-as ob.-n az ideivel hajszálra megegyező eredményeket ért el.

„Mindkettőnek nagyot kellene hibáznia, hogy ne legyen meg az érem, de reméljük ez nem történik meg, és medállal térünk haza. Kováccsal szemben nincsenek érmes elvárásaink, neki nagyon nehéz dolga lesz a kategóriájában" - nyilatkozta Terely Mihály mester, aki Ramona Ignával közösen készítette fel a csapatot.

Ott lesz Kolozsváron, de nem lép tatamira viszont Cristian Seres, aki még alig épült fel sérüléséből, így nincs százszázalékos állapotban. „Gondok voltak a hátgerincével, ezért egy hónapig nem is edzett, és csak három napja kezdte újra a tréningeket. Úgy döntöttem, hogy most nem erőltetjük a versenyen való részvételt, mivel még nincs felkészülve, és ilyenkor könnyen ismét megsérülhet. A dolgot megbeszéltem a válogatott szakvezetőivel is, és egyetértettünk, hogy ilyen esetben az egészség fontosabb mint egy esetleges érem. Hétfőtől viszont Sámellel együtt visszautazik a korosztályos válogatott edzőtáborába", magyarázta Terely.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: