2008-05-17 12:21:56• hírek • Czinzel László

"Négy- és háromcsillagos" szatmári polgármesterek

Hét Szatmár megyei polgármester kapott díjat.

A Községek Romániai Egyesülete összesen hét Szatmár megyei település RMDSZ-es illetve NDF-es polgármesterét díjazta mandátumuk lejártának közeledtével.

A díjazott polgármesterek munkásságuk eredményeinek elismeréseként nevükre kiállított díszoklevelet és díjat kaptak. Annak függvényében, hogy hányszor választották újra és hogy mandátuma idején milyen fontos megvalósításokat tudhatnak magukénak a községek elöljárói két kategóriában kaptak elismerést a Szatmár megyei polgármesterek.

„Háromcsillagos polgármester” titulust kapott a Községek Romániai Egyesületétől: Koczán Levente, (Túrterbes – RMDSZ), Sárpataki János (Börvely – RMDSZ), Găman Mihai (Pusztadaróc – RMDSZ), Nagy József (Szatmárpálfalva – RMDSZ), Dobos István (Mikola – RMDSZ).

“Négycsillagos polgármester” titulust kapott a Községek Romániai Egyesületétől: Tempfli Mihály (Szilágypér – RMDSZ) és Nagy Mária (Mezőpetri – NDF)

Csehi Árpád Szabolcs, az RMDSZ Szatmár megyei elnöke, a Szövetség Szatmár megyei tanácselnökjelöltje szerint az elismerés a legmegfelelőbb helyekre érkezett, ám megjegyezte, hogy a megyében ennél sokkal több, komoly eredményeket elért RMDSZ-es illetve NDF-es elöljáró dolgozik.

„Megtiszteltetés, hogy országos szinten is elismerik elöljáróink munkáját. Egyébként a most díjazott polgármestereink legtöbbje újra indul, a Német Demokrata Fórum színeiben eddig dolgozó polgármesterasszony pedig az RMDSZ színeiben megyei tanácsosi listán készül a választásokra. Véleményem szerint tényként kezelhetjük, hogy a Szövetség jelöltjeinek munkásságát az érintett községek lakosai is hasonló mértékben értékelik. Erről majd június 1-jén mind megbizonyosodhatunk.” – fejtette ki Csehi.

szatmar.ro

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: