2009-11-19 14:45:02• hírek • Szatmár.ro

Pályázatot nyertek

Megnyerte az útaszfaltozási pályázatot a Sárközújlaki Polgármesteri Hivatal.

Amint arról Sebesi János, a város polgármestere tájékoztatta honlapunkat, a Regionáli Operatív Program keretében 10 millió lejes támogatást nyert el a Sárközújlaki Polgármesteri Hivatal. A szóban forgó összeget öt mellékutca aszfaltozására használják majd fel: a Scanteii, a Laár Vasile, a Tineretului, az Industriilor utcákról, illetve a Nicolae Balcescu egy részéről van szó. A városban mintegy 20 kilométernyi, aszfaltozásra váró utca van, és a mezei utak állapota is rengeteg kívánnivalót hagy maga után. Ezeket is pályázat révén szeretné korszerűsíteni a helyi önkormányzat.

- Bár a földtulajdonosok rendszeresen részt vállalnak a mezei utak javításában, nagy szükség volna azok teljes rehabilitálására. Ezt helyi forrásból lehetetlen megoldani: a vidékfejlesztési program megjelenés előtt álló rendelkezése keretében nyújtunk be hamarosan projektet - fogalmazott Sebesi.

Sárközújlak komoly sikert könyvelhet el az útfelújításra benyújtott projektek tekintetében: az Adorjánt Meggyesgombással összekötő 12 kilométeres út aszfaltozási munkálatait is hamarosan átadják.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: