2014-02-27 13:11:32• hírek • Szatmár.ro

Pályázatíró képzés nem csak fiataloknak

A Szatmár Megyei Ifjúsági Tanács a Communitas alapítvánnyal közösen pályázatíró képzést szervez Szatmárnémetiben, hogy a megyében is népszerű, kisebb rendezvények szervezésére vagy nagyobbak részfinanszírozására használható pályázati lehetőséggel minél több ifjúsági és civil szervezet tudjon élni.

Az utóbbi időben megnőtt a pályázatok száma, de ezzel együtt a hibalehetőségek is, s ezek egy része formainak minősített, tehát mindössze a pályázati anyag olvasása közbeni figyelmetlenségek miatt csúsznak le a lehetőségekről. Most, a részletek megbeszélése mellett, lehetőség lesz arra, hogy a már elkészült pályázatokat át is nézzék közösen, csökkentve annak esélyét, hogy hibásan kerüljenek leadásra.

Ezen túl azonban a mostani képzés elsősorban az elszámolásra koncentrál. Vannak olyan esetek, amikor a költségek elszámolása nem olyan egyszerű feladat, s ebben kívánnak segítséget nyújtani a Communitas szakértői.

Március 7-én 15 órától a SZÁMIT tart képzést arról, hogy mikor és milyen esetben hasznosak a pályázatok, s hogyan kell megtervezni egy stratégiát, s ugyanekkor összesítik azokat a civil szervezeteket, akik szeretnének részt venni a pályázási ciklus tavaszi felében. 17 órától pedig a Communitas tartja meg gyakorlatibb vizekre evezve a képzését.

Az RMDSZ szatmárnémeti székházában várnak tehát mindenkit, aki közelebb akar kerülni egy sikeres pályázathoz. A Communitas ifjúsági szaktestületéhez március 13-ig, a művelődéshez pedig 14-ig lehet letenni a pályázatokat. Minden más lehetőségről a www.communitas.ro oldalon lehet tájékozódni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: