2019-04-04 11:18:20• hírek • Közlemény

Pályázati felhívás művészeknek és kutatóknak konferenciára, fesztiválra, képzésre való kiutazásra

Az RMDSZ pályázatot hirdet oktatók, kutatók tudományos tanácskozásokra, művészek fesztiválokra, mesterkurzusokra való kiutazásának résztámogatására.

A Kisebbségi Tanács 2019. évi alapjából oktatók, kutatók számára külföldi tudományos tanácskozásokon való részvételre előadói minőségben, művészek fesztiválokra, valamint mesterkurzusokra való kiutazásának résztámogatására (kizárólag személyre szóló meghívó alapján, utazási jegyek, bizonylatok költségének megtérítésére). 2019. március – december közötti időszakban sorra kerülő utazások támogatására lehet pályázni. A Romániai Magyar Demokrata Szövetség a pályázatok lebonyolításával a Communitas Alapítványt bízta meg.

 

PÁLYÁZÁSI FELTÉTELEK:

 

Online pályázás: Pályázás előtt kérjük, olvassa el a honlapon található pályázási útmutatót a https://bit.ly/2o9RssA címen.

 

Online pályázás esetén a pályázónak szükséges beküldenie a regisztrációt követően kitöltött, lepecsételt és aláírt nyilatkozatot, amely a beküldött pályázatait hivatott hitelesíteni. Azok a pályázók, akik az előző években regisztráltak és nyilatkozatot küldtek be, nem kell újabb nyilatkozatot beküldjenek 2019-ben.

 

A nyilatkozatok beküldése ajánlott levél, vagy valamely gyorsposta-szolgálat révén történhet. A Titkárság a személyesen behozott nyilatkozatokat a határidő napján du. 16:00 óráig fogadja.

 

Amennyiben az online pályázási lehetőséget használja, ne hagyja a pályázati határidő napjára a feltöltést!

 

A pályázatnak tartalmaznia kell:

 

  • az online rendszerben pontosan kitöltött pályázati űrlapot;
  • a pályázatokat hitelesítő nyilatkozatot (amennyiben még nem küldte be);
  • a pályázó szakmai önéletrajzát;
  • a művelt ágazat valamely szaktekintélyének ajánlását (aláírt formában);
  • személyre szóló meghívólevél másolatát;
  • 3 utazási árajánlatot.

 

Az online pályázat elküldésének határideje 2019. április 30., 16:00 óra.

 

Papír alapon is pályázhatnak. A felhívás egésze és további információ a következő hivatkozásra kattintva érhető el: Pályázati felhívás oktatók, kutatók tudományos tanácskozásokra, művészek fesztiválokra, mesterkurzusokra való kiutazásának résztámogatására - 2019

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: