2019-05-08 09:34:47• hírek • Nagy Tímea

Pályaválasztás: nyílt napot szervez pénteken a Református Gimnázium és a Hám János Líceum

A pályaválasztás a fiatalok életében talán az egyik legnagyobb falat, melyen a sok jó szándékú tanács és útmutató közepette maguk kell átrágják magukat.

Már nyolcadikban megmutatkozik, kinek mihez van tehetsége, mi az érdeklődési köre, milyen a beállítottsága. A jó választás során érdemes ezekre a „belső sugallatokra” hallgatni. Annak érdekében viszont, hogy a fiatalok tiszta képet alkothassanak a lehetőségeikről, a családi kupaktanács mellett az iskolák nyílt napjaira is érdemes ellátogatni.

 

Az események keretében alkalom nyílik az ismerkedésre, a beszélgetésre, a kételyek tisztázására. Az oktatási intézményben a vezetőség és a tanárok, valamint a diákok tartanak körbevezetést és előadásokat az iskola célkitűzéseiről, a hagyományokról és szokásokról, az oktatási- és követelményrendszerről, a programokról, szórakozásról, sportolási lehetőségekről, lelki- és vallási életről egyaránt.

 

  • A Hám János Római Katolikus Teológiai Líceum május 10-én, pénteken reggel 9:00 órától 13:00 óráig várja a látogatókat.
  • A Református Gimnázium május 10-én, pénteken reggel 9:00 órától délután 15:00 óráig tart bemutatót a nyolcadikosok számára.

 

A középiskolák szeretettel várják a csoportokat a megye minden sarkából!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: