2012-03-19 16:55:13• hírek • Szatmar.ro

Palkó lemondását kérik a VSK vezetői

Gyakorlatilag a kiesés szélére sodródott a Szatmárnémeti VSK férfi kézilabdacsapata, miután a hétvégén szégyenteljes, 30-28 arányú vereséget szenvedett az addig nyeretlen Steaua otthonában.

Az újabb zakó ellenére a VSK maradt a tizedik helyen, ami még az osztályozón való részvételt jelent. Csakhogy a hétvégén a harmadik helyezett Resicabánya érkezik Szatmárnémetibe, míg a jelenleg legjobb kieső Ploiesti a Steauát fogadja. A két papírforma-eredmény  után a VSK máris kiesőhelyen találja magát.

"Saját magunkat vertük meg, nem értettem mi volt a játékosok fejében. Valószínűleg nem bírták el a lélektani nyomást. Most már nagy esélyünk van a kiesésre, bár még van a bajnokságból, de lehet, hogy én már nem folytatom a kispadon" - nyilatkozta Palkó egy internetes szaklapnak.

Hogy ki ül majd a VSK kispadján szombaton, még nyitott kérdés. Az viszont biztos, hogy Kereskényi Gábor, a VSK igazgatótanácsának az elnöke sem marasztalja Palkót. "Egy ilyen szégyenteljes és hihetetlen vereség után tíz edzőből tíz már benyújtotta volna a lemondását, és a becsület is ezt kívánná meg", fogalmazott az alpolgármester.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: