2010-07-21 09:37:51• hírek • bulvar.ma

Palik összetörte magát

fotó: blikk
fotó: blikk

A szőke műsorvezető esélytelennek látta, hogy férjét az autóversenyzés abbahagyására kérje, ezért azóta csak szorítani tud neki, hogy ne sérüljön meg komolyabban.

Palik László hétvégén összetörte magát a Tereprali ob-n: a gyulai futamon felborult a Palik-Darázsi páros autója, Lacinak két bordája eltörött, kórházba kellett vinni. A párja, két fiának édesanyja már hozzászokott a dologhoz. Nem szokott ideges lenni, ugyanis ha minden alkalommal izgulna, amikor Palik Laci versenyez, már idegroncs lenne. Inkább azért aggódott, mert telefonon nem tudta elérni. Anikó nem akarja semmiről sem lebeszélni a párját. Felnőtt, értelmes ember, úgy hiszi, előbb-utóbb rá fog jönni, mit is tesz valójában - véli a szőke sztár.

Egyelőre fizikai képtelenség, hogy a férje autóba üljön. Egyik orvos több hetes fekvést javasolt neki, ha Laci megszegi, az egész életére hatással lehet, komolyan fájhat az oldala. A másik orvos azonban azt mondta, Palik azt csinálhat, amit akar, amit elbír - mesélte a Napi Ásznak Anikó. Hétvégén, a nemzeti tereprali-bajnokság gyulai futamán az első két szelektív szakasz után vezető Palik László és Darázsi Gábor páros felborult Nissanjával. Csak Palik sérült meg, a navigátor épen szállt ki az autóból. Egy jobbos kanyart nem tudott jól venni a duó, itt borultak fel, és Palik beütötte az oldalát. Lászlót megnyugtatta, hogy Gábornak nincs baja, a kocsi is viszonylag sértetlen - de érezte, hogy ő nem úszta meg sérülés nélkül. Marsi Anikó és Palik László két gyermeket nevel közösen, Vilmost és Vincét, de az autóversenyző 48 évesen is úgy gondolja, most jött el igazán az ideje - a kicsik vannak az életük középpontjában. Lelkes apa, és boldog lenne, ha még egy közös babájuk születne. Az ötlettől Anikó először megrémült, de később elgondolkodott, majd úgy döntött: akár egy kisebb focicsapat is jöhet - mesélte pár hónapja a szőke műsorvezető.


Egyelőre nem tud autóba ülni Palik, de felesége támogatja
Egyelőre nem tud autóba ülni Palik, de felesége mindenben támogatja. (fotó: blikk)


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: