2012-11-15 07:24:20• hírek • Blikk.hu

Pali bácsi: Stohl András tönkretett!

Miközben Stohl András karrierje és anyagi helyzete rendeződni látszik, az általa okozott közlekedési baleset legsúlyosabb sérültje elszegényedett, a Kaincz család helyzete kilátástalan.


A színművész, mint azt Pali bácsi állítja, egyetlen ígéretét sem tartotta be velük szemben. Amikor a büntetőpere zajlott, a másodfokú ítélet előtt jól csengő kijelentések hangzottak el Stohl szájából, de az áldozatok szerint egyik sem valósult meg.

- Nagyon igazságtalannak érezzük ezt az egészet. Nekünk a kert a megélhetésünk, ahová én már kimenni sem tudok az állandó fájdalom miatt. Nemhogy dolgozni - üzente ügyvédjén keresztül Kaincz Pál.

- Még az összetört autót sem tudtuk lecserélni, miközben Stohl András vígan éli az életét. Újra ünnepelt híresség, látjuk a televízióban, szerepelt az X-Faktorban, visszavették a Nemzeti Színházba, és még könyvet írt. Arról is hallani lehet, hogy az RTL Klubnál is visszakapja az állását. Olyan, mintha mindenki mindent megbocsátott volna neki, mintha nem is történt volna semmi. Hogy lehetséges ez? - kérdezte elkeseredetten az idős férfi, akinek az is nagyon fáj, hogy becsapva érzi magát.

- András a mai napig nem állt elém, nem kért bocsánatot. Azt mondta, mindenben segít, amiben csak tud, még kaszálni is eljön hozzánk. Azóta sem láttuk, egyszer sem! Azt mondta, letétbe helyez egymillió forintot, hogy enyhítse kárunkat. Az is csak porhintés volt, hiszen utólag közölte, csak akkor adja oda, ha minden követelésünkről lemondunk. Tönkretett, nem fizetett és éli világát!

A cikk folytatásáért kattints ide!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: