2012-04-18 08:59:44• hírek • Blikk.hu

Palácsik az utcán rugdosta Damut

Már nem segít Damu Rolandon (38) a hat költöztető vallomása, sőt az sem menti meg a 4 és fél éves börtöntől, hogy Bangó Józsefet (39) - saját bevallása szerint - verőembernek próbálta felbérelni a színész ellen Palácsik Tímea.

Pörzse Tamás ügyvéd egy tragédia kapcsán szerzett tudomást a 2009. október 3-án történtekről. Bangó József autóbalesetben elvesztette feleségét, a négygyermekes apa a kártérítés miatt fordult hozzá. Akkor hozta szóba, mit látott öt költöztető társával.

- Négyemeletesből pakoltunk szombat délután négy óra tájban, amikor láttuk, hogy a közeli kocsma előtt áll a bál. Damu Roland védekezett, Palácsik Tímea, akit az ítélet szerint megvert és megerőszakolt a színész, rugdosta, hisztérikusan szidta - állítja Bangó József. Kollégája, Grósz Gábor (45) szintén a bíróságon is tanúsítaná, hogy a büntetőügy áldozata percekig rugdosta a színészt. Azt mondják, az igazságérzetük diktálja, hogy elmondják, amit átéltek.

- A kocsikulcsát és az útlevelét követelte a nő Damutól. A férfi védekezett, megpróbálta lefogni - állítja Gábor, aki közben hordta le a házból a bútorokat. Bangó József félmeztelenül rakodott a teherautóra.

- Tetovált vagyok, és az a nő bűnözőnek nézett. Amikor Damu visszament a sörözőbe, odajött, kérlelt, hogy „segítsek neki ezzel a szeméttel elbánni". Hozzátette, meghálálja, ha megverjük. Azt is mondta, azért haragszik rá, mert nem engedi egy filmben szerepelni őt. Azt válaszoltam, hagyjon minket békén - mondja Bangó József, aki ügyvédje, Pörzse Tamás jelenlétében mesélte el a Blikknek a veszekedést.

A teljes cikket itt olvashatod el.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: