2013-01-08 09:30:47• hírek • Blikk.hu

Pál Dénes és Agárdi Szilvi: szerelem után különös duett

A baráti kapcsolat megmaradt Pál Dénes és Agárdi Szilvia között.
A baráti kapcsolat megmaradt Pál Dénes és Agárdi Szilvia között.

Bár mindent elsöprő szerelem nem lett, a baráti kapcsolat megmaradt Pál Dénes és Agárdi Szilvia között, sőt talán még annál is több!

A két fiatal produkciója a Voice párbajai közül talán a legemlékezetesebb előadás volt; a rajongók a mai napig emlegetik, hiszen az énekesek között olyan különleges kapcsolat volt a színpadon, ami igencsak ritka. A fiatalok a próbák alatt is egy hullámhosszon voltak, így nem csoda, hogy rövid időn belül gyengéd érzelmeket tápláltak egymás iránt.

- Valami elkezdődött, de még mi sem tudjuk, mi ez - nyilatkozták akkor szemérmesen, ám a távolság és Dénes egyre több elfoglaltsága miatt végül nem tudott kibontakozni a bimbózó szerelem. - Rokon lelkek vagyunk és a színpadon tényleg olyan volt, mintha egy pár lennénk. Nagyon jó barátok vagyunk, de semmi több nincs közöttünk - mondta Dénes, akit szerkesztőségünk vendégeként többen is faggattak Szilvihez fűződő viszonyáról.

- Tartjuk a kapcsolatot baráti és szakmai szinten is, és persze szurkolok neki - erősítette meg a lány, ám a különleges duett a mai napig erősen él sokak emlékezetében. Nem csoda hát, hogy ez a zeneszerzőket is megihlette, aminek köszönhetően a két fiatal egyedülálló lehetőséget kapott: indulhatnak az Eurovíziós Dalversenyen!

A cikk folytatásáért kattints ide!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: