2012-07-13 08:22:47• hírek • Blikk.hu

Pákót bántották, majd előállították

Bevitték a rendőrségre Pákót, aki csak a kisfiával szeretett volna találkozni a számára kijelölt láthatási idő alatt.

Mint a Blikk megírta, a didikirály hónapok óta nem látta kisfiát, mert volt párja nem teszi ezt lehetővé. A bíróság által kiszabott kötelező láthatásra sem vitte el a gyermeket.

Ezúttal Pákó az óvodába ment a kis Bencéért, ahol az óvónő arra hivatkozva, hogy felöltözteti a kisfiút, időt kért, miközben felhívta a gyerek édesanyjának testvérét. Ő berohant az óvodába, felkapta a gyermeket, és magával vitte kocsival. A híresség autóval követte őket a nő lakhelyéig, ahol a rémült, az apja után kiáltozó kisgyereket bevitték a házba. Pákót trágár szavakkal szidalmazták, majd rövid időn belül megjelent a rendőrség.

– Panaszt teszünk, hiszen ügyfelem csupán a jogait kívánta érvényesíteni, ehhez képest őt állították elő. A rendőrségen tisztáztuk a körülményeket, elengedték, nem gyanúsították meg. Pákó feljelentést kíván tenni hamis bejelentés miatt, mivel egyértelműen nem követett el bűncselekményt. A kapcsolattartást már negyedik alkalommal akadályozta a másik oldal – tudtuk meg dr. Hyross Virágtól, Pákó jogi képviselőjétől.

Még több bulvárhír a Blikk.hu oldalán.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: