2010-05-03 16:05:12• hírek • Balog Anita

Pajzos Noémi nyerte meg a szépségversenyt

Látványos break-tánc bemutató, hastánc és könnyűzenei előadások tették színesebbé a Chilly Csárda Étteremben megtartott díjátadót, amelyen kiderült: kit szavaztak meg a Szatmár.ro olvasói a Tavasz Szépének. Amikor az izgalom már a tetőfokára hágott, kihirdettük: Pajzos Noémi nyerte meg a kétszemélyes, öt éjszakás királyi kényeztetést a ceglédi Best Western Hotel Aquarell felajánlásával.

Mi magunk remélni sem mertük,amikor március elején útjára indítottuk szépségversenyünket, hogy ekkora érdeklődés fogja övezni a Tavasz Szépe 2010 nevet viselő versenyt. Összesen 72, 16 és 35 év közötti hölgy jelentkezett szépségversenyünkre, nem csak Szatmár megyéből, hanem akár az országhatáron túlról is. Nem volt könnyű dolguk tehát a Szatmár.ro olvasóinak, hiszen sok gyönyörű hölgy közül kellett kiválasztaniuk a legszebbet.

A fotók alapján nehéz volt dönteni, viszont élőben látva a lányokat sokkal nehezebb lett volna a döntés. Ha a meghívásunknak nem is tett mindenki eleget, szebbnél szebb lányok gyűltek össze hétfőn este 6 órára a Chilli Csárda étterembe. De nem csak ezért sajnálhatja, aki kihagyta az ünnepélyes eredményhirdetést és díjátadást. A rendezvényt ugyanis a Back Stage Dance School táncosainak, Lukács Erika tanítványainak produkciói tették színesebbé. Az egybegyűltek ámulva követhették figyelemmel a breaktáncosok akrobatikus produkcióit, a hastáncos lányok keleti hangulatú erotikus előadását, vagy éppen a szatmári Michael Jackson látványos fellépését. A tánc mellett az éneknek is fontos szerepe volt a műsorban, Lucaci Carla csodás dalokkal szórakoztatta az egybegyűlteket.

A tánciskola növendékeinek produkciói mellett persze a szépségekről sem feledkeztünk meg: elsőként az udvarhölgyeket hírdettük ki. A Tavasz Szépének második udvarhölgye Szabó Cintia Fruzsina, első udvarhölgye pedig Kása Balog Henrietta lett. Bár a két udvarhölgy nem volt jelen az izgalmakkal teli díjátadáson, díjaikról, a ceglédi Best Western Hotel Aquarell két illetve három éjszakás, négycsillagos kéznyeztetését nyerték meg.


Lucaci Carla több dallal is elbűvölte a közönséget
Lucaci Carla több dallal is elbűvölte a közönséget


Az udvarhölgyek kihirdetését a Tavasz Szépének a megnevezése követte: a műsorvezető, Tóth Klarissz marketingigazgatónkkal, Barta Zoltánnal közösen jelentette be: a 2010-es Tavasz Szépe versenyt Pajzos Noémi nyerte meg. Mint a szépségtől megtudtuk: csak a díjátadó miatt érkezett haza Kolozsvárról, és nagyon meglepődött, amikor kiderült: nem hiába tette meg az utat. Noémi a Szatmár.ro-nak elmondta: az egyik fotós ismerőse csinálta róla a képet, a jelentkezésre pedig a barátja beszélte rá. Nos, valószínüleg a barátja is örült a két személyre szóló fődíjnak.

A Tavasz Szépének díja ugyanis egy igazi wellness-paradicsomban eltöltött öt éjszakás szállás két személyre. A négy csillagos szállodai szoba mellé a hotel felajánl szintén két személy részére egy mediterrán jellegű testkezelést is. A nyeremény része természetesen a szállás mellett a svédasztalos reggeli és vacsora, az élményfürdő, a pezsgőfürdő, a szaunák és a fitness-terem korlátlan használata, szóval a Tavasz Szépe igazi királynői körülmények között pihenheti ki magát partnerével. Továbbá a Szatmárnémeti Trust Models ügynökség felajánlásával egy több helyszines, több stílusú portfólió fotózás.


Breaktánc bemutatót tartottak a Backstage Dance School diákjai
Breaktánc bemutatót tartottak a Backstage Dance School diákjai


A résztvevő lányok egy csokorban
A résztvevő lányok egy csokorban


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: