2018-08-21 12:07:59• hírek • Bede Emőke

Padokat rongáltak az UFO-parkban

Dühítő eseményről számolt be kedden a polgármesteri hivatal az intézmény hivatalos honlapján: vandálok rongálták meg az UFO-park padjait és a fittness-berendezéseket.

A közzétett képek tanúsága alapján a padokat a tettesek jószerével kitépték a földből, illetve a fittness-gépeknek sem kegyelmeztek. „Hiába dolgozunk a városért, ha egyesekből hiányzik a jóérzés és tönkretesznek mindent! Kértem a Helyi Rendőrség járőreit, hogy gyakrabban járőrözzenek arra, a szemtanúkat pedig, ha hasonlókat látnak, rögtön jelezzék a hatóságoknak” –kommentálta az eseményeket a város polgármestere, s arról is biztosított mindenkit, hogy a kirótt pénzbüntetés mértéke egyenesen arányos lesz az okozott károkkal.
 

Tavaly novemberben négy, 13 és 16 év közötti fiú rongálta meg a Kossuth-kertben található világítótesteket, balszerencséjükre ennek a térfigyelő kamerák is szemtanúi voltak. Akkor sikerült fülön csípni őket, a fejenként 250 lejes büntetés mellett pedig a szülőknek azt is kellett vállalniuk, hogy megtérítik az okozott kárt. Sajnos a kamerák azonban nem látnak el mindenhová, épp ezért fontos, hogy ha ilyen eseteknek vagyunk szemtanúi, habozás nélkül jelezzük azt a rendőrség felé.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: