2010-03-26 18:31:56• hírek • Szatmar.ro

Padlón a Mikola

Sima vereséget szenvedett a Turul a Nyárádtő ellen, lehet, hogy az utolsót.

Egyre kilátástalanabb helyzetbe kerül a Mikolai Turul labdarúgó csapata, amely a pénteki, Nyárádtő elleni hazai vereség után már csak a csodában bízhat. De az is pénzbe kerül.

A harmadik osztály 6. csoportjának utolsó helyét elfoglaló csapat létfontosságú meccsen fogadta a Nyárádtő gárdáját. Mindezt nem a legjobb csillagzat alatt, mivel Calin Soimosan vezetőedzőnek szinte a teljes védelmét nélkülöznie kellett: Sandor és Muresan az előző fordulóban kapott pirosat, Vadan a pedig sárgák miatt nem léphetett pályára, ráadásul Puti és Bud sem volt teljesen egészséges.

Ilyen körülmények közepette talán nem meglepő, hogy a tabellán 8. vendégek már az ötödik percben betaláltak, igaz, Pop góljához kellett Osan kapus hibája is, aki rosszul lépett ki.

A gól után is a vendégek voltak veszélyesebbek, a 35. percben pedig Santa nagy gólt ragasztott a hazai kapuba. A szünet után a Mikola megpróbált többet támadni, de gólt ismét csak Pop szerzett, ezzel végérvényesen eldöntve a találkozó sorsát.

A vereséggel eldőlni látszik a Mikola sorsa is, már ami a kiesés elkerüléséért folytatott, egyre reménytelenebb, harcot illeti. Jelen pillanatban azonban az sem biztos, hogy a Turul kiáll a következő fordulóban, mivel az anyagi nehézségek által sújtott egyesület vezetői ismét fontolgatják, hogy bedobják a törülközőt.

III. Liga, 21. forduló, 6. csoport:
Mikolai Turul-Nyárádtői Unirea 0-3 (Pop 5., 58., Şanta 34.)
A Turul összeállítása: Osan  - Bud, Tripon, Birta (Hegedűs 60.), Nagy, Puţi (Georgescu 40.), Mureşan M., Cosma, Pop V., Negrean, Feier (Ciobra 80.)

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: