2016-04-11 08:27:38• hírek • Blikk.hu

Pachmann profiként vágott bele A Nagy Duettbe

A tizenkét nem profi énekes közül Pachmann Péter az, aki talán érezte, mit vállal igazából A Nagy Duett versenyével, a TV2 híradósának ugyanis volt már egy koncertturnéja. Igaz, csak pár állomást ért meg a koncertsorozat, és a közönségben főleg a családtagok és a barátok szórakoztak, de Pachmann-nak nem idegen az éneklés.

- Nagyon a TV2 létezésének az elején született egy lemez Kettős szerep címmel, amelyen az akkori képernyősök énekeltek. Nekem nagyon bejött ez a dolog, főleg, mert az én dalaimat Novák Péter írta, így alapítottam egy zenekart, akikkel turnézni indultunk. Összesen öt koncertünk volt, de nagyon élveztük - mesélte nevetve Péter, akinek gyerekei is nagyon szeretik a zenét. Míg Balázs igazi rocker, mint az apja, addig az alig egyéves Anna a Micimackót és Bródy dalait részesíti előnyben.

- Balázs már igényli, hogy menjünk koncertre, voltunk már Quimbyn, most az Edda van soron. Anna pedig nagyon jól alszik, amikor eldörmögöm neki először a Micimackót, majd a Földvár felé félútont, végül pedig a Ha én rózsa volnékot.

Még több bulvárhír a Blikk.hu-n.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: