2017-08-18 11:01:45• hírek • Szatmár.ro

PMN-afterparty a Yoda Yoga Fun&Grill Teraszon Dj. Budaival és Pumival

A Partiumi Magyar Napok minden estéjén levezető buli vár a roncs-taraszon.

Augusztus 20-án rajtol az idei Partiumi Magyar Napok. A rendezvény 8 napja alatt 5 színpaddal és több mint 150 programmal, koncertekkel színházi előadásokkal, kiállításmegnyitókkal és könyvbemutatókkal várják a résztvevőket.

Újdonság, hogy idén minden nap tartanak levezető, még egy sört megivós, vagy éppen fergeteges buliba átcsapós hivatalos PMN-afterpartyt a szatmárnémeti Yoda Yoga Fun&Grill Teraszon. Tehát ha véget ért a nap utolsó programja, de még mindig tele vagy energiával, irány a város egyetlen roncs-terasza, amely a Fehérgyarmati (Aurel Vlaicu) utca 107/a. szám alatt található, a Mol benzinkút mögött. Itt bőséges az italválaszték, a környezet pedig igen különleges.

Ráadásul szerdán, augusztus 23-án 23 órai kezdettel Pumi, a Harag György Társzulat színművésze lesz a hangulatfelelős, aki már a Családi Hétvégén tartott Electric Swing Partyn is bebizonyította, hogy nagyon jó zenéket kever, bármikor bulis hangulatba hozva a hallgatóságot.

Augusztus 24-én pedig 23-30-tól egy igazi magyarországi sztár-dj, egy igazi legenda pörgeti a zenéket a Yoda Yoga teraszon:  Dj. Budai! Ő egy igazi techno úttörő, a funky techno meghonosítója, a FreeE magazin alapítója. Több, mint két évtizede a magyarországi elektronikus tánczenei szcéna egyik legkiemelkedőbb alakja. Munkássága olyannyira szerteágazó, hogy néhány mondatban összefoglalni lehetetlenség.

Ne feledd tehát: a PMN ideje alatt minden este after a Yodában!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: