2013-08-24 20:08:01• hírek • Póti Orsolya

PMN: délután is változatos programokkal várták a közönséget

A szombat délután is remek hangulatban telt a Kossuth-kertben, hiszen 14 órától néptáncbemutatók, vásárok, gyerekprogramok és egyéb szórakoztató rendezvények várták a kikapcsolódni vágyókat. Az esti buli Kovács Kati fellépésévél vette kezdetét.

A 12. Partiumi Magyar Napok szervezői számtalan programmal készültek idén is. Augusztus 24-én, szombat délután 15 órától egészen 18 óráig néptáncbemutatókat és népdalokat követhetett figyelemmel a közönség a Babytrend színpadnál.

A MADISZ által szervezett folkrendezvény keretében közel 150 néptáncos és három népdalénekes lépett fel, egy-egy táncbemutatónál pedig a nagyváradi Csillagocska zenekar szolgáltatta a talpalávalót.

A Nagysátorban ez idő alatt zajlott a „Legszebb mosoly" című fotóverseny, illetve a járókelők körberajzolt láblenyomatának összegyűjtése és ezek kifüggesztése. 19 óráig társasjátékokba is bekapcsolódhattak a játszani vágyók - ezekre is a Nagysátorban került sor, 16 órától pedig a MIK megszervezte a Pár-baj című 15-35 éves párok ügyességi vetélkedőjét.

Emellett állandó programok, fotókiállítások, könyvvásárok, gyermekfoglalkozások, bor- és pálinkakóstoló, sakkverseny, ingyenes vérnyomás- és vércukorszintmérés, illetve egyéb érdekes program várta a Kossuth-kertbe kilátogatókat.

A Szatmár.ro hírportál felvilágosító kampányt szervezett a biztonságos közlekedésről, ennek keretében bemutatóval várta a járókelőket, akik kipróbálhatták a részeg-szemüveget.

Az esti buli Kovács Kati fellépésével vette kezdetét. A koncert nagy sikernek örvendett, hiszen a színpad körül hemzsegő tömeg már az előadó puszta megjelenését is tapsviharral üdvözölte.

A PMN támogatói:

Kiemelt támogatók: Szatmárnémeti Városi Tanács, Szatmár Megyei Tanács, Etnikumközi Kapcsolatok Hivatala, Nemzeti Kulturális Alap, Bethlen Gábor Alap, Communitas Alapítvány.

Aranyfokozatú támogatók: Tarr Beton, Babytrend, Barta Ati, Autonet, No Pardon Pub.

Ezüstfokozatú támogatók: Farmacenter, CBA, Nyírbátori Sárkányfürdő, Silcomprest, Fery's Invest, Metamob, Kreativ, Inovativ, Kauftherm, Solarex, Secondtex, 2X2 Club, Panatek, Salvator, Transpink, Mindig Friss, Clinica Korall, A24

 

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: