2014-08-22 15:35:07• hírek • Szatmár.ro

Válaszolj a kérdéseinkre a Kossuth kertben és nyerj

Az A24 és az Autowebshop.ro támogatásával a szatmáriak autózással kapcsolatos szokásait mérjük fel.

Mint azt már jeleztük, a Szatmár.ro hírportál ott lesz a Kossuth kertben szombaton és vasárnap: a Partiumi Magyar Napok rendezvényei részeként hírportálunk sátránál mindenkinek lehetősége lesz arra, hogy a címlapra kerüljön! Erről bővebben itt írtunk.

Ám emelett a Szatmár.ro az Autowebshop.ro autós webáruház és a bajba jutott gépkocsivezetők megmentőjének, az A24-nek a támogatásával egy nagyszabású felmérésbe is kezd. Önkénteseink a két nap folyamán többször is körbejárják majd a rendezvény helyszínét és a résztvevőktől autós szokásaik felől fognak érdeklődni. Így bízunk abban, hogy egy átfogó képet sikerül majd kialakítanunk a szatmáriak autókkal, autózással kapcsolatos szokásairól.

Azok pedig, akik vállalkoznak arra, hogy válaszolnak a kérdéseinkre - ezzel segítve a felmérés elkészítését -, nyerhetnek is! Az önkénteseinknek leadott adatok alapján a válaszadó neve egy urnába kerül, ebből fogjuk kisorsolni a nyereményeket.

A szerencsések megnyerhetnek egyet-egyet az A24 által felajánlott 13 darab A24-szolgáltatáscsomagból, így nyugodtan nekivághatnak akár hosszú utaknak is, ha bármi gondjuk akad, a cég emberei segíteni fognak. A nyeremények között szerepel két darab mp3-lejátszó, két darab termosz, összesen négy darab Pirelli és Thule esernyő, két darab Bosch strandlepedő, két darab Varta hátizsák és egy 500 lej értékű Autowebshop.ro vásárlási utalvány.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: