2012-08-22 11:43:54• hírek • Szatmár.ro

Töltődj fel Te is az Egészségszigeten!

Kihasználva a szép időt és a Partiumi Magyar Napok adta lehetőséget, a Szatmár.ro és a PrimaGym csapata a szabadba csábítja a nagyközönséget. A mozogni vágyók augusztus 25-én négyféle edzésformát próbálhatnak ki az Egészségszigeten.

Köztudott, hogy a rendszeres testmozgás nélkülözhetetlen része az egészséges életnek. A termekben végzett sport rendkívül hasznos, és ettől csak egy hatásosabb megoldás van: ha a szabadban végzünk testmozgást. A természetben űzött sportnak számtalan jótékony hatása van a szervezetre, javítja a mentális egészséget és jó kedvre derít.

Éppen ezért a Szatmár.ro és PrimaGym Aerobic, Cycling és Fitnesz Központ augusztus 25-én aktív kikapcsolódási lehetőséget kínál a Kossuth-kertben a Nagyszínpad környékén megtalálható Egészségszigeten.

Az érdeklődők délelőtt 10.00 óra és 10.50 között Step aerobic edzésen vehetnek részt. Tíz perc lazítás után a bodyArt szépségeibe vezetnek be a trénerek, a következő 50 percben - 12 óra és 12.50 - között pedig Bodyart deepWork keretében nyújthatják meg izmaikat a résztvevők. Akik a táncos mozgásformát részesítik előnyben, azok feltétlenül álljanak Zumbára készen 13 és 13.55 között.

Ajánlott a kényelmes, sportos öltözékben való megjelenés, és jó, ha egy törölközőkendő is kéznél van. A bodyArt gyakorlatok egy részét a földre támaszkodva kell végrehajtani, ezért nem árt, ha matracot, vagy egy nagyobb törölközőt hoznak a mozogni vágyók.

A PrimaGym egy kis ajándékkal is kedveskedik a résztvevőknek. Azok, akik legalább két órán keresztül mozognak az Egészségszigeten, két alkalomra szóló Aerobic bérletben részesülnek. A Szatmar.ro felajánlásával a résztvevők között egy két személyre szóló  hosszúhétvégét sorsolnak ki a magyarországi Hotel Corvus Aqua wellness központba. 

Egyébként a PrimaGym Aerobic, Cycling és Fitnesz Központban számos mozgásformát és edzéstípust megtalálnak az egészséges életmód követői. A nagyteremben Condi, Tae Bo, bodyArt, deepWork, Pilates és Zumba várja az érdeklődőket, a kisteremben pedig kipróbálhatják a Spinracing és a Spinning jótékony hatásait. A fitneszterem minőségi kondigépekkel van ellátva és szakképzett edzők irányítják a a mozogni vágyókat. A kiadós testedzés után a PrimaGym vendégei a központ különféle masszázsszolgáltatásait  is igénybe vehetik.

A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak az Egészségszigetre!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: