2018-06-11 07:28:43• hírek • Bede Emőke

Övvizsgán adtak számot tudásukról a karatékák

Az elmúlt héten nagyszabású eseményen vettek részt a Megyei Karate Egyesület tagjai, ugyanis lehetőségük adódott, hogy bizonyítsák, magasabb fokozatú övet érdemelnek.

Az övvizsga-maratonon szerencsét próbálokókat ebben az évben is egy karatemesterekből álló bizottság értékeli: a ítészek között ott volt Magos Róbert 6 danos karate mester, Anzik Arnold 2 danos karate oktató és Filer Iván 2 danos karate oktató is. Az ambiciózus versenyzőknek először az alaptechnikákat (kihon) kellett megmutatniuk, majd egy képzelt harcot (kata) kellett megvívniuk, ezt pedig egy valós összecsapás (kumite) követte. Mindemellett az erőnlétükről is számot kellett adniuk, de idén a 2018-as év során elért eredményeket is figyelembe vették.
 

A maraton pénteken rajtolt el, amikor is az Energy Cardio Club sportolói mutathatták meg, mit sikerült ellesniük edzőjüktől, Anzik Arnoldtól. Huszonheten sikeresen teljesítették a kihívást. Sárga öves ezentúl Naghi Raul, Répási Áron és Silaghi Taisa. Narancssárga övet szerzett: Bartha Erik, Bodoki Márk, Bogdan Noel, Chis Sara, Czinka Ádám, Susanu Ava, Tiproc Cristian és Tolmács András. Ezentúl zöld övesnek mondhatja magát: Butnaru Victor, Maroscsák Kevin, Maroscsák Dániel, Zilahi Nóra, Pugner Donca Gerard. Kék öves lett Fori Iván, Lup Antoniu, Molnár Bencze, Molnár Blanka. Barna övet pedig három karatéka szerzett: Gherman Marius, Anzik Ariana és Anzik Vanessa.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: