2017-09-14 11:59:10• hírek • Szatmár.ro

Óvodai felújítási munkákat vett át a polgármester

A nyári szünetben 60 ablakot cseréltek ki a 14-es lakónegyedben működő 5-ös számú óvodában, így most már csak modern és új nyílászárók vannak az egész intézményben.

Nem csak az oda járó 165 óvodás tanulhat jobb körülmények között, hanem a fűtési költségek is jóval kisebbek lesznek, köszönhetően a 73250 lej értékű felújításnak.

A munkálatok átvételénél jelen volt Kereskényi Gábor polgármester és Doina Feier alpolgármester is. Mindketten elismerésüket fejezték ki az óvoda igazgatójának, és arra biztatták, hogy a későbbiekben is nyugodtan forduljon az önkormányzathoz, ha további fejlesztéseket akarnak eszközölni.

„Az idei évben 3.552.000 lejt fordítottunk a szatmárnémeti tanintézmények modernizálásra, és ami még ennél is fontosabb, hogy minden intézmény időben jutott a pénzhez, így a legtöbb helyen a tanévkezdésig be tudták fejezni a munkálatokat. A személyes látogatások során azonban azt tapasztalom, hogy még mindig nagyon sok a tennivaló, éppen ezért a továbbiakban is kiemelt figyelmet fordítunk majd az oktatási körülmények jobbá tételére” – mondta Kereskényi Gábor polgármester.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: