2009-01-20 14:49:42• hírek • Parajdi Andrea

Óvjuk meg a Földet

Ebben az évben már tizedik alkalommal szervezi meg az UNICEF és a Japán Minőségbiztosító Szervezet azt a nemzetközi rajzversenyt, amelynek célja a környezetvédelem népszerűsítése.

A rajzversenyt idén az „Őrizzük meg a Földet szépnek a jövőnk számára" mottóval hirdették meg, amelyen minden 7 és 15 év közötti gyerek részt vehet. Szatmár megyében a verseny lebonyolítását a Környezetvédelmi Ügynökség és a Szatmár Megyei Tanfelügyelőség vállalta fel.

A versenyben résztvevő tanulók rajzpályázatukban egy szebb jövő képét kell ábrázolják. Egy olyan ideális bolygót kell lefesteniük, ahol az emberek és a természet harmóniában élnek, az eltérő tradíciók, kultúrák, a különböző etnikumok, nemek és vallások békésen megférnek egymás mellett. A Földön háború-, és éhínségmentes boldog élet van.

A rajzverseny résztvevői olyan alkotásokkal készülhetnek, amelyeket kizárólag most mutatnak be először. Az elkészült munkákat április 30-ig lehet leadni a Szatmár Megyei Főtanfelügyelőség székhelyén, Ötvös Ana tanfelügyelőnél. A rajzoknak május 31-ig meg kell érkezniük Japánba. A verseny iránt érdeklődők bővebb információkat találhatnak a www.childrens-drawing.com weboldalon.

Nemzetközi rajzversenyt hirdet idén is az UNICEF és a Japán Minőségbiztosító Szervezet.

A versenyre 7 és 15 év közötti tanulók jelentkezhetnek.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: