2009-02-13 17:31:34• hírek • Parajdi Andrea

Óvatosabban közlekedjünk

A csütörtök délután hirtelen jött havazás az oka, a Nagykároly környékén történt buszbalesetnek, amelyben három személy könnyebb sérüléseket szenvedett. Adrian Stef, a Szatmár Megyei Tanács alelnöke óvatos közlekedésre inti a lakosságot.

Húsz személyt szállított az a kisbusz, amely Mezőpetri felől Nagykárolyba tartott, és amely útközben az árokba csúszott. A rendőri kivizsgálás szerint a baleset vélhetően amiatt következett be, hogy a 47 éves buszsofőr, a csúszós útviszonyokhoz nem megfelelő sebességet választott. Az utasok közül egy 37 éves nő, egy 24 és egy 48 éves férfi könnyebb sérülésekkel került kórházba.

A hirtelen jött havazás Nagykároly környékén okozott leginkább problémákat, ugyanis ebben a zónában erősebb hófúvás jelentkezett. Péntek délután Mezőterem és Vezend települések között leállt a forgalom, mivel a hótömeg fennakadást okozott. A Szatmár Megyei Tanács sajtóközleményben hívta fel a megye lakosságának figyelmét az óvatosabb közlekedésre, ugyanis a DJ 108M megyei úton, Nagykároly, Mezőterem, Pórtelek és Érendréd környékén a hó miatt nehézkes a közlekedés. Adrian Stef alelnök elmondta, a hóeltakarító cég egész nap dolgozik az utakon, hogy mihamarabb megszüntessék a közlekedést gátló tényezőket.

A Rendőrség szóvivőjétől Roxana Cristeatól megtudtuk, Szatmárnémeti városában egy-két koccanáson kívül nem jelentkeztek komolyabb problémák az utakon, amelyeknek a tisztításán ezúttal is órákon át dolgoztak a Florisal Köztisztaságért Felelős Vállalat munkatársai.

Szatmárnémeti városában egy-két koccanáson kívül nem jelentkeztek komolyabb problémák az utakon.

A Florisal munkatársai egész nap söpörték a járdákat.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: