2008-11-16 14:05:41• hírek • Szatmár.ro

Óváriban is vidám perceket hoztak

Péntek este, Óváriban kezdte megyei „kulturális kampánykaravánját" az RMDSZ: a helyi kultúrotthonban Nagy Orbán és Nagy Anikó színművészek szórakoztatták a közönséget Günhtner Tibor szenátor- és Erdei D. István parlamenti képviselőjelölt kampányrendezvénye keretében.

A szenátorjelölt tévés szereplése miatt nem lehetett jelen, Erdei D. István pedig Tamási Áron-idézet kíséretében ösztönözte a helyieket arra: november 30-án járuljanak az urnák elé, és szavazzanak az érdekvédelmi szervezet jelöltjeire.

- Azért vagyunk a világon, hogy valahol otthon legyünk benne - mondta Tamási Ábelje. Menjenek el Önök is szavazni, hogy továbbra is Óváriban érezhessék itthon magukat - mondta a képviselőjelölt. Juhász Lajos, Vetés község polgármestere rámutatott: az, hogy az utóbbi időben Óváriban is látványos fejlődés tapasztalható, annak köszönhető, hogy az RMDSZ mind a helyhatóságban, mind megyei szinten vezető funkcióban van.

Óváriban is bemutatkoztak a jelöltek

Mivel Óvári Bukaresttől számítva az ország egyik legtávolabbi pontja, lényeges, hogy a fővárosban is képviselőink, szentároaink legyenek. Szénás Barna, a helyi RMDSZ-szervezet elnökeazt mondta: az, aki Óváriban nem az RMDSZ-re szavaz, eldobja szavazatát, hiszen soha egyetlen más párt jelöltjei sem jártak a településen, és más szervezet nem támogatta a falut.

Csehi Árpád, megyei RMDSZ-elnök szerint egy község RMDSZ-es vezetése, illetve az ott élők számára elengedhetetlen a parlamenti képviselet megléte. A Harag György Társulat két színművésze „Vidám percek" című előadása nagy sikert aratott: ezt az elkövetkező két hétben a megye számos településén be fogják mutatni.

Erdei D. István az óvári gyerekek társaságában

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: