2011-06-19 22:39:47• hírek • Szatmar.ro

Óvári simán védte meg címét

Megvédte címét az Óvári Somesul labdarúgó csapata, miután a Román Kupa megyei döntőjében a vártnál is könnyebben, 3-0 arányban diadalmaskodott a Gama Best Szatmárnémeti ellen.

A bajnoki címet az Olimpia ellen egy 4-0-ás kiütéssel elveszítő Óvári végig uralta a helyzetekben nem túlságosan bővelkedő mérkőzést és gyakorlatilag már az első félidőben eldöntötte a trófea sorsát. A meccs embere egyértelműen Zsiga Ervin volt, aki előbb a 14. percben adott egy gólpasszt Triponnak, majd a 40. minutumban ő maga is betalált. Elcsípett egy erőtlen hazaadást és éles szögből az üres kapuba gurított.

A szünet után folytatódott az Óvári fölény és a Zsiga-show. A csatár előbb lőtt egy hatalmas kapufát, majd a 88. percben egy újabb találattal feltette a koronát teljesítményére. „A vártnál simább mérkőzés volt, pedig igencsak rövid volt a kispadunk, csak négy cserénk volt, abból is egy kapus" - összegezett Nagy István vezetőedző, aki igazi kupaspecialistának számít, hiszen harmadik trófeáját szerezte meg az óvári alakulattal.



Román Kupa, megyei szakasz, döntő: Somesul-pálya
Óvári Someşul-Szatmárnémeti Gama Best 3-0
gólok: Tripon (17.), Zsiga (40., 88.)
Az Óvári összeállítása: Socaciu - Szántó, Száraz, Guiugiuman, Sălăgean, Nagy Z., Marian, Botos S., Zsiga, Tripon, Găvruş. Cserék: Coman, Nagy István II, Varga, Paul. Edző: Nagy István.
A Gama Best összeállítása: Dorgai - Dragoş, Baba, Anton, Demian, Miclea S., Kup, Nemeş, Both, Pătcaş, Fuşle. Cserék: Miclea F., Nidea, Nistor, Pişcorean, Sima, Noţigan. Edző: Ioan Sima.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: