2010-07-21 14:06:05• hírek • Szatmár.ro

Negyedik szakaszánál az Erdély Arca 2010

Már javában zajlik az Erdély Arca szépségverseny 2010-es kiadásának negyedik fordulója, így egyre közelebb kerülhetünk ahhoz, hogy megtudjuk, kinek a fejére tesszük idén a koronát. Ebben az évben több mint félezer lány gondolta úgy, hogy készen áll a megmérettetésre, és mind a ciprusi utazásért, mind pedig az Erdély Arca címért érdemes harcba szállni.

A gabApró  Szépségverseny harmadik fordulója július 18-án zárult le, a végleges egyeztetések és módosítások után kialakult a végleges mezőnybe 545 szépség fotója szerepelt a www.erdelyarca.ro honlapon - a bejelentkezett 726 versenyzőből ennyi lánynak bizonyult hitelesnek az adatlapja. A több mint 500 lány Erdély minden régióját lefedte. De az, hogy melyik régió képviseltette erősebben magát semmiben nem befolyásolhatta a verseny állását, hiszen az internetes szavazók, az sms-t beküldők és a net-zsűri juttathatta tovább kedvenceit a negyedik szakaszba; pontosabban a világhálón szavazók 200 lányt, az sms-t beküldők 10 lányt, a net-zsűri pedig 50 lányt juttatott egy lépéssel közelebb az Erdély Arca címhez.

A verseny egyre izgalmasabb, hiszen innentől nagyobb harcot kell vívni nemcsak az internetes szavazók, hanem a net-zsűri tetszésének elnyeréséért is, főleg, mert a divat- és modellvilágban egyaránt elismert szakemberek követik figyelemmel a lányokat. A net-zsűri tagjai: Szász Réka modell; Daczó Judit fotómodell, az Erdély Arca 2008 első udvarhölgye; Szigethi Szabolcs modell; Máthé Réka divattervező és Fábián Réka fodrász.

A virtuális zsűri kedvenceiknek listája, csakúgy, mint a többi továbbjutott szépség adatlapja továbbra is megtekinthető a www.erdelyarca.ro honlapon. A legszebb lányokra innentől megint teljes gőzzel lehet szavazni, a szépségverseny negyedik szakasza augusztus elsején zárul, akkor már csak 160 lány küzdhet tovább a koronáért.


Erdély Arcai 2010
Erdély Arcai 2010


A harmadik szakasz számokban: 

Adatlapok megtekintése összesen: 1.168.311 megtekintés (!); 
Szavazatok száma összesen: 176.186 szavazat (!);

Jelenleg versenyben lévő lányok régió szerint:

Arad - 4 
Barót - 5 
Csíkszereda - 26 
Déva - 1 
Gyergyószentmiklós - 4 
Gyulafehérvár - 2 
Kézdivásárhely - 15 
Kolozsvár - 18 
Kovászna - 9 
Marosvásárhely - 52 
Nagyvárad - 33 
Sepsiszentgyörgy - 42 
Szatmárnémeti - 24 
Nagyszeben - 1 
Székelykeresztúr - 3 
Szováta - 4 
Temesvár - 1 
Székelyudvarhely - 16

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: