2010-08-30 09:31:27• hírek • Szatmár.ro

Ötven lányból választják ki Erdély Arcát

Végéhez közeledik az Erdély Arca szépségverseny. Az öt internetes szakaszt követően kikerült az az 50 lány, aki elnyerte a net-zsűri tetszését, valamint, akik elég szavazatot gyűjtöttek a világhálón és sms-ben ahhoz, hogy az elődöntőn résztvehessenek.

Az elődöntőbe jutott lányok szeptember elsején érkeznek Kézdivásárhelyre, ahol egy héttagú zsűri a legszebb 12 lányt engedi tovább a végső megmérettetésre.

A döntős lányoknak egy 10 napos táborozáson kell maradniuk - ez idő alatt a szépségekkel szakemberek foglalkoznak majd, koreográfiát, valamint mozgás- és beszédtechnikát tanulnak, amit a szeptember 10.-i gálaesten meg is mutatnak a nagyérdeműnek.

A gálaestre jegyek már kaphatók Kézdivásárhelyen a Vigadó Művelődési Ház jegypénztárában, a Brooklyn üzletben és a Réka fodrászatban; Sepsiszentgyörgyön a Székely Hírmondó szerkesztőségében. Idén lehetőség van VIP jegyek beszerzésére is, ezeket kizárólag a kézdivásárhelyi Vigadóban lehet megvásárolni.

A szépségverseny további részleteiről a www.erdelyarca.ro honlapon tájékozódhatnak, ahol természetesen megtekinthető az elődöntős 50 lány fotója is.

Elődöntős lányok régiók szerint:

Kézdivásárhely (5), Marosvásárhely (13), Sepsiszentgyörgy (4), Szováta (1), Székelykeresztúr (3), Nagyvárad (6), Szatmárnémeti (2), Csíkszereda (8), Kolozsvár (4), Kovászna (2), Székelyudvarhely (1), Gyergyószentmiklós (1).


Bejutottak a legjobb 50 közé: Csorvási Erika...
Bejutottak a legjobb 50 közé: Csorvási Erika...


... és Botos Izabella
... és Botos Izabella


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: