2017-12-28 14:24:54• hírek • Bede Emőke

Ötven helyett százhússzal száguldott

A szerdai nap során több szabálysértőt is lefülelt a rendőrség.

A közlekedési rendőrök Józsefházán radaroztak, amikor egy Máramaros megyei sofőrt bizony bemért a készülék. A 47 éves férfi sebessége jócskán meghaladta a megengedett 50-et, lakott településen 120 km/h-val száguldott. Természetesen a rend emberei azonnal félreállították és a vezetői engedélyét is felfüggesztették.
 

Nem ő volt azonban az egyetlen máramarosi sofőr, aki megyénkben mondott búcsút jogosítványának. Szatmárudvari területén egy 49 éves férfi azért vált gyalogossá, mivel a folytonos vonalat figyelmen kívül hagyva előzési manőverbe kezdett. Pechére ennek a rendőrök is szemtanúi voltak, így az új évet már vezetői engedély nélkül kezdi a sofőr.


A sort egy csanálosi férfi zárja, aki italozás után ült kormány mögé. A rutinellenőrzés során azonban lebukott, hiszen a szonda azonnal kimutatta az alkohol jelenlétét a leheletében, pontosabban 0,73 mg/l mennyiségben. További tesztek elvégzése céljából a legközelebbi kórházba szállították. Az 59 éves férfi ellen alkohol befolyásoltsága alatti vezetés miatt indítottak eljárást.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: