2019-06-20 05:20:51• hírek • Blikk.hu

Ötven éves koruk felé járva bevadultak a Hooligans tagjai

Egy kivételével az ötven felé közelednek a Hooligans tagjai, de Kiss Endi dobos, Ördög Tibor Csipa énekes, Tóth Tibi gitáros és Késmárki Zsolt basszusgitáros tervei szerint még évtizedekig a színpadon akarnak zúzni.

"Nem csak kicsapongás vagy egészséges életmód van, lehet egyensúlyban tartani mindkettőt" – árulta el a frontember, Csipa, aki télen-nyáron kerékpárral jár mindenhova.

 

"Nekem fontos a nyújtás egy-egy buli előtt, hiszen néha olyan mozdulatokat csinálok a koncert hevében, amelybe bele is sérülhetnék" – mondta Zsolt, de Endi életében is nagyon fontos a sport. 

 

"Heti többször megyek fürdőbe, szaunázni, járok edzeni, a bicaj nálam is játszik, jógázom is. De rendszeresen meditálok is, emellett arra is figyelek, mit eszem" – sorolta Endi, aki elárulta: a Rolling Stones a példa számukra, amelynek a tagjai bőven hetven felett is aktívan koncerteznek. 

 

"Sokaknak korábban csak imázs volt a züllés, de egyébként már a világ is megváltozott. Most már ciki, ha valaki részegen beesik a dobok közé. Kifütyülik a nézők, és igazuk is van" – jelentette ki Tóth Tibi, aki azért hozzátette: mindez persze, nem azt jelenti, hogy egy sör nem csúszik le a buli alatt, de megtisztelik azzal a közönséget, hogy a legjobb formájukat hozzák. 

 

A Hooligans egyébként óriási bulira készül pénteken a közeljövőben egy budapesti szórakozóhelyen.

 

További érdekes sztárszorik a Blikk.hu oldalán! 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: