2009-02-04 17:58:14• hírek • Szatmár.ro

Otthonról tűnt el a tinédzser

Január 30-án tűnt el a 16 éves krasznaszentmiklósi tinédzser. A szülők a hatóságok segítségét kérték lányuk megtalálásához.

Petrovan Valeria-Florentina január 30-án tűnt el krasznaszentmiklósi otthonából. A szülők csak négy nappal a lány eltűnése után, vagyis február 3-án, jelezték a hatóságoknak lányuk eltűnését és egyben kérték segítségüket a lány megtalálásához - olvasható a Szatmár Megyei Rendőrség szerkesztőségünkbe eljuttatott közleményében.

A szülők elmondása szerint, Valeria-Florentina hirtelen távozott otthonról és már többször előfordult, hogy a lány szó nélkül ment el, akár néhány napra is, de olyankor mindig valamelyik osztálytársánál bukkantak rá a lányra. A szülők egészen addig nem is jelentették be a lány eltűnését, míg nem ellenőrizték, hogy nincs-e ismét valamelyik osztálytársánál.

Az eltűnt lány 162-165 centi magas, körülbelül 46-48 kiló, szőke, vállig érő hajú, zöld szemű, ovális arcú. Eltűnésekor fekete farmer dzsekit hordott valamint farmernadrágot és fekete bőrcsizmát. A hatóságok arra kérnek mindenkit, hogy amennyiben a személyleírás vagy a fénykép alapján valahol ráismernének, jellezzék azt a szatmárnémeti rendőrfőkapitányságon vagy a 112-es számon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: