2014-11-12 16:17:25• hírek • Szatmár.ro

Otthonról haza - Kiss Zoltán Sándor előadása

Rákóczi Ferenc szobra, a szatmári magyarság megmaradásának egyik jelképe
Rákóczi Ferenc szobra, a szatmári magyarság megmaradásának egyik jelképe

A postModern Távlatok Művelődési Műhely következő előadására csütörtökön 18 órától kerül sor.

November 13-án, 18 órai kezdettel a Németi Református Egyházközség gyülekezeti terme ad otthont a posztModern Távlatok Művelődési Műhely soron következő ülésének, amelyen Kiss Zoltán Sándor tart majd előadást Otthonról haza címmel.

A Szatmár megyéből elszármazott, jelenleg Magyarországon élő projektmenedzser előadásában azokat a lehetőségeket mutatja be, hogy milyen módon segíthetik egykori közösségüknek a jelenleg az anyaországban élő szatmáriak.

A művelődési műhely előadásán a felkért hozzászóló Thoroczkay Sándor nyugalmazott történelemtanár, a Szent István Kör tiszteletbeli elnöke lesz.

Az előadásra meghívást kapott Pataki Csaba szenátor, a Szatmár Megyei RMDSZ elnöke, Kereskényi Gábor parlamenti képviselő, a Szatmárnémeti RMDSZ szervezet elnöke, Riedl Rudolf, a Szatmár Megyei Tanács alelnöke, Nagy Szabolcs, a Szatmár Megyei RMDSZ ügyvezető elnöke, Kovács Máté, a Szatmár Megyei Tanács RMDSZ­ frakciójának-vezetője, Magyar Lóránd, a Városi Tanács RMDSZ-­frakciójának vezetője, valamint Draveczky Károly megyei és Maskulik Csaba városi tanácsos.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: