2017-09-11 07:28:25• hírek • Szatmar.ro

Otthon tartotta Ombod a focikupát

Nyolcadik alkalommal került megrendezésre a Királyhágómelléki Református Egyházkerület által szervezett sportnap. Az Ombodi Református Egyházközség szervezésében családias hangulatban, gyülekezeti közegben, a templom árnyékában szervezték meg az ifjúsági eseményt.

Mindenekelőtt Rácz Ervin egyházmegyei ifjúsági előadó, ez esetben bíró is, nyitotta meg az alkalmat egy rövid áhítattal, figyelmeztetve az ifjakat a beszédük gyümölcsére, konkrétabban: buzdítsák, és ne szidják egymást. Jobb Domokos egyházkerületi ifjúsági előadó tanácsos, házigazda lelkipásztor ismertette a programot, majd kezdődhettek a sportesemények.

Nyolc focicsapat jelentkezett a tornára. Az A jelűben Ombod I. csapata Nagykágya, Szárazberek és Halmi alakulatát kapta, míg a B-vel jelzettben Ombod II. együttese Pusztadaróc, Mikola és Szigetlanka csapatához került. Az első elődöntőben a két ombodi csapat közül az I-es bizonyult jobbnak, míg a másodikban az érmelléki Nagykágya a határmenti Pusztadarócot gyűrte le büntetőrúgásokkal. A kisdöntőt és a nagydöntőt is ombodi csapat nyerte, így Ombodon maradt az egyházkerületi focikupa.

Más sportágakban is megmérethette magát az ifjúsereg. Holland biliárdban a mikolai Zsiga Zsanett, sakkban a szintén mikolai Dobos Ervin, míg asztaliteniszben a halmi Kispál Nándor diadalmaskodott.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: