2011-11-22 08:16:11• hírek • www.Blikk.hu

Otthon hagyja párját Claudia!

Különleges csajos kiruccanásra utazik Liptai Claudia és Várkonyi Andrea, akik pasik és gyerekek nélkül vágnak neki a nagyvilágnak!

A Blikk informá­ciói szerint a TV2 képernyősei a hét végén ülnek repülőre, hogy elutazzanak Miamiba egy kis kikapcsolódásra. Igazi bulizós, beszélgetős egy hét vár rájuk, a „kemény" munka, a gyereknevelés pedig marad Gesztesi Károlyra és Bochkor Gáborra.

A két tévés barátsága régre nyúlik vissza, olyannyira, hogy hat évvel ezelőtt Liptai volt az, aki bemutatta egymásnak Andreát és Bochkor Gábort. Liptai és Várkonyi soha nem titkolta: nagyon jó barátnők, a partikon is leginkább egymás társaságában mulatnak, ha mindketten jelen vannak. Mindent megosztanak a másikkal.

A híradós akkor is a műsorvezető mellett állt, amikor a válását, Daróczi Dávid vagy éppen édesanyja halálát próbálta feldolgozni. Andrea jó barátnő, gyakran szerveznek közös programokat, sőt családjukkal is olykor-olykor együtt pihennek, ez a nyaralás azonban más lesz, mint a többi.

– Utaztunk mi már együtt családilag belföldön és külföldön egyaránt, de most csak ketten megyünk. Nemrég volt a születésnapom, Gábor lepett meg ezzel a Miamiba szóló repülőjeggyel. Claunak is úgy alakult az élete, hogy van még egy kis szabadideje, így gondoltuk, együtt elmegyünk. A nyaralás ideje alatt amúgy is Gesztesivel lett volna Panka – árulta el a Tények műsorvezetője, aki azt is hozzátette: sokat spórolnak a kiruccanás alatt, ugyanis drága szálloda helyett egy ismerősük éppen üres lakásában szállnak majd meg.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: