2018-10-28 07:08:09• hírek • Bede Emőke

Ötszáznál is több betöltetlen állást jegyeznek Szatmár megyében

A Szatmár Megyei Munkaerő-Ügynökség heti rendszerességgel összesíti a megyében található szabad állásokat. A legutóbbi kimutatás szerint 529 betöltetlen munkahelyre keresnek alkalmazottat.

Ezek közül 35 betöltéséhez kell felsőfokú végzettség, 379 helyre felveszik a csak középfokú végzettséggel rendelkező személyeket, 115 helyre pedig akkor is jelentkezhetnek a munkavállalók, ha semmilyen előképzettséggel sem rendelkeznek.


Leginkább alkatrész-összeszerelőkre van szükség, a szabad helyek száma meghaladja a 100-at is. Kereskedelmi dolgozóból is szükség van 12-re, árupakolóból pedig egyenesen 19-re. Csomagolói részlegre is keresnek 16 személyt, valamint vannak olyan cégek is, melyek épületbontásra keresnek szakképzetlen munkaerőt, szám szerint 13-at. De ha valaki a gumimegmunkáláshoz ért, akkor neki is tanácsos felkeresnie az ügynökséget, ugyanis legalább 12 személyre volna szüksége a különböző vállalatoknak. Akinek pedig inkább a famegmunkáláshoz van tehetsége, az is jelentkezhet, ugyanis 15 asztalost is keresnek.


Bár most csak azokat a szakmákat soroltuk fel, melyekből a legtöbb emberre van szükség, de további információkért mindenképp érdemes felkeresni az AJOFM honlapját is, illetve felvenni az ügynökséggel a kapcsolatot. Az érdekeltek keressék fel az ügynökség székhelyét, melyet a Ion Ghica utca 36. alatt lehet megtalálni, vagy tárcsázzák a már jól ismert telefonszámot, a 0261 770 237-et.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: