2011-05-13 13:09:04• hírek • Szatmár.ro

Caritas-maraton: pirosban vagy fehérben

Hétfőtől lehet előregisztrálni a Caritas Jótékonysági Maratonjára, amelyen ez alkalommal a fogyatékkal élő gyermekekért gyalogolhatunk ki a Sárerdőig, ahol színes programok várják a résztvevőket.

Május 16-án, hétfőn reggel kezdődik az előregisztrációz a Szatmárnémeti Caritas ötödik alkalommal megrendezésre kerülo Jótékonysági Maratonjára. Az érdeklődök május 20-a délutánig, minden nap 8-tól 16 óráig jelentkezhetnek a Szervezet
székházában a titkárságon (Libertatii tér 20), ahol a részvételi díj befizetés után mindenki kézhez kapja a rajtkártyáját. Így az előregisztrált résztvevőknek szombat reggel már nem kell sorban állni a feliratkozáshoz, hanem a külön erre a célra felállított standnál átvehetik a szervezők által biztosított vizet és rögtön rajthoz állhatnak.

A részvételi díjak: 14 év alatt ingyenes a részvétel, 1 személy részvételi díja 5 lej, 3 személynek, 12 lej, 4 személynek, 15 lej és 10 személynek 40 lej.

Idén a maratonból befolyt összegeket a Szervezet a nappali foglalkoztató központjaiba járó 400 fogyatékkal élő gyermek támogatására fordítja. A szervezők kérik a résztvevőket, hogy a szolidaritás nevében mindenki lehetősége szerint öltsön fehér vagy piros pólót a gyalogláshoz.


Caritas maraton: idén is sok résztvevőre számítanak
Caritas maraton: idén is sok résztvevőre számítanak


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: