2006-04-26 18:24:23• hírek • Szatmár.ro

Győzike beszélni tanul

Győzike szeretné levetkőzni jellegzetes roma tájszólását, ezért felkeresett egy logopédust

A showman ugyanis megfogadta: ha törik, ha szakad, megtanul tisztán és érthetően beszélni. Többek között azért, mert a hétvégén ő lesz a műsorvezetője az első Debreceni Erotika Fesztiválnak, de a fő ok az, hogy szeptembertől - immár családja nélkül - új műsorral is jelentkezik az RTL-en. Gáspár Győzike úgy gondolta, elérkezett az idő, hogy felkeressen egy szakembert, aki megtanítja majd a helyes kiejtésre. A sokszínű showmannek ugyanis óriási tervei vannak, amelyhez elengedhetetlen a megnyerő és határozott fellépés.

- Szeptembertől önálló műsort kapok az RTL Klubtól - jelentette be a Színes Bulvár Lapnak Gáspár Győző, akit újabban komoly oldaláról is megismerhettünk.

- Ezúttal azonban a családom nélkül szerepelek majd - tette hozzá titokzatosan, de többet nem akart elárulni a közelgő produkcióról. A nagyszájú roma rapper tehát újult erővel belevetette magát a tanulásban, amely kétségtelenül hatalmas változást fog eredményezni Győzi egész egyéniségében. Mindenesetre a szakember ezen a véleményen van.

- Ha az ember megváltoztatja a beszédkomponenseit, ő maga is megváltozik - állítja az elismert esztéta, Réz András.

- Például számos politikusnál is megfigyelhettük már, hogy amikor megtanultak lassabban beszélni, a gesztusaik is lelassultak. Rengeteg olyan ismerősőm van, akik elhagyták a tájszólásukat, de ennek ellenére a hangképzésükben olykor-olykor előfordulnak a fura hangzású zárt e-betűk. Pedig ha jobban odafigyelnek a kiejtésűkre, akkor egyáltalán nem hallatják ezeket a hangokat.

 Győzi elárulta, hogy felesége, Bea asszony is majd kiugrik a bőréből, hogy ura rászánta magát erre a lépésre és figyelemmel kíséri fejlődését, amelyet előbb-utóbb a nézők is meglepődve nyugtázhatnak majd.

ma.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: