2008-08-13 21:58:00• hírek • Szatmar.ro

Ötödik nap: magyar és román ezüst

Cseh László ismét ezüstérmet szerzett, ezúttal 200 méter pillangón, ahol Phelps mögött végzett a második helyen.

A párbajtőröző Mincza-Nébald Ildikó, miután az elődöntőben kikapott a román Branzától, a kisdöntőben legyőzte kínai ellenfelét és bronzérmet szerzett. Közel állt a bronzhoz Bácsi Péter is, de a kötöttfogású birkózó vereséget szenvedett francia ellenfelétől és így ötödik lett.
Úszásban szerdán is jól szerepelt a magyar delegáció: Gyurta Dániel bejutott a 200 mell döntőjébe, akárcsak Cseh Laci a 200 vegyesen és a Mutina Ágnes, Verrasztó Evelyn, Dara Eszter, Jakabos Zsuzsanna összetételű 4x200-as váltó. A női vízilabda válogatott 7-7-es döntetlent játszott az ausztrálokkal, míg a női kézicsapat óriási hajrával 25-24 arányban diadalmaskodott a német válogatott fölött.

Szász Emese párbajtőrben nem jutott a legjobb 16 közé, míg a Szávay Ágnes - Arn Gréta páros kiesett a tenisztorna első fordulójában.

A román csapatban Ana Maria Branza, miután megverte Mincza-Nébaldot, a párbajtőr döntőjében kikapott a német Heidemanntól. Bronzérmet szerzett a női tornászcsapat. Razvan Florea bejutott a 200 hát elődöntőjébe. A női kézilabda-válogatott 34-26-ra kiütotte a franciákat. Az asztalitenisz-válogatott 3-0 arányban fölülmúlta a német válogatottat.

Micheal Phelps két aranyar is szerzett szerdán, mindkettőt világrekorddal és már 11 aranyéremnél tart, ezzel ő minden idők legeredményesebb olimpikonja. Úszásban hat világrekord született az ötödik napon.
szatmar.ro

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: