2018-10-09 12:49:09• hírek • Bede Emőke

Ötödik alkalommal szervezik meg a Select Kupát

Az előttünk álló hétvégén újra megrendezik az országos szinten is elismert úszóversenyt, a Select Kupát.

A sajtótájékoztatót Markos  Tibor, az Észak-nyugati Német-Román Gazdasági Társaság elnökhelyettese, s egyben a verseny egyik főszervezője nyitotta meg, de értelemszerűen jelen volt Mircea Pop, a Select Étterem tulajdonosa, valamint Calin Mazilu, a Select Sportklub egyik edzője is. Mint a beszámolóból kiderült, az előttünk álló hétvégén zajló versenyen induló legfiatalabb úszópalánták 6-8 év körüliek, a szombati nap teljes mértékben róluk fog szólni. Vasárnap pedig a nagyobbak vetik magukat vízbe annak érdekében, hogy elhódítsák a legjobbnak járó címet.
 

Amint arra Calin Mazilu edző rávilágított, idén sokkal nehezebb és változatosabb megmérettetés vár majd a bátor jelentkezőkre annak érdekében, hogy a gyerekek minél több oldalukat meg tudják mutatni, illetve hogy élesben is teszteljék képességeiket az országos bajnokságok előtt.



A keddi sajtótájékoztaóig kb. 100 gyerek jelezte részvételi szándékát, de még sok helyről várják a visszaigazolást az elkövetkező napokban. Az már most biztos, hogy itt lesznek Nagybánya, Nagyvárad, Beszterce, Bethlen és Torda legígéretesebb úszótehetségei, városunkat pedig közel 25 gyerek fogja képviselni a versenyben.
 

A hétvégi versengés azonban csak a kezdet, ugyanis november 10-én a Szatmár megyei gyerekek számára szerveznek versenyt, majd december 1-én az igazi nagyok, jelenlegi és egykori bajnokok állnak majd rajtkőre.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: