2013-01-23 08:28:51• hírek • Blikk.hu

Ötmilliót ér Hajdúék téli túrája

Igazán aktívan töltötte téli szabadságát Hajdú Péter. A TV2 műsorvezetőjének a nyári leállások mellett csak ilyenkor van ideje arra, hogy teljesen a családjának szentelje magát.

A tavalyi ősz sűrűre sikeredett, hiszen amellett, hogy Péter piacra dobta önéletrajzi könyvét, a Mr. Frizbit, a TV2 új sorozatának a gyártásában is részt vesz a cégével. Az elmúlt bő egy hónapban viszont kizárólag a pihenésnek és a családnak szentelte az idejét.

Ahogy arról a Blikk korábban beszámolt, a műsorvezető karácsony előtt egy New York-i úttal lepte meg feleségét, Katát.

- Többször jártunk már kint, de ez a város mindig elvarázsol - mondta Kata. - Kicsit szerettünk volna kettesben lenni Péterrel, mert utoljára a születésnapomon volt időnk elutazni, azóta viszont szinte alig jutott időnk egymásra. Sétálgattunk, vásárolgattunk, élveztük a várost - emlékezett vissza korábban New York-i utazásukra Kata.

Karácsony után már Ausztria felé vezetett a műsorvezető és családja útja. Hajdúról köztudott, hogy szeret síelni, és ezt a szeretetet gyermekeinek is igyekszik átadni, így az új évet már Murauban köszöntötte a Hajdú család. Dávidkának ugyan egyelőre nem lett kedvenc téli sportja a síelés, de Noncsi már egészen szépen siklik a hegyen.

- Nagyon szeretünk síelni, biztos vagyok abban, hogy a szezonban még ellátogatunk Ausztriába. Az utolsó pár napban a nagyszülők is utánunk jöttek, úgyhogy együtt töltöttük a szilvesztert - mondta korábban a Blikknek Kata.

A cikk folytatásáért kattints ide!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: