2007-11-19 21:29:53• hírek • Szatmar.ro

Ötletbörze ötödször

otletborze2kÖtödik alkalommal rendezi meg  a Hans Lindner Alapítvány az Ötletbörze elnevezésű játékot.

Ötödik alkalommal rendezi meg  a Hans Lindner Alapítvány az Ötletbörze elnevezésű játékot, melynek lényege, hogy a benevező csapatok egy projektet kell elkészítsenek meghatározott időn belül. Koczinger Tibor, a Hans Lindner Alapítvány igazgatója, a hétfő délben tartott sajtótájékoztatón ismertette az idei év Ötletbörzéjének lezajlási folyamatát.

Az előző évekhez képest egy újabb részről szeretne megmutatkozni az alapítvány. Olyan vállalkozó szellemű jelentkezőket várnak, akik nem csupán játszani szeretnének, hanem szívesen kipróbálnák magukat, és ezáltal tapasztalatokat szereznének vállalkozói területen.

- Ettől az évtől kezdődően azt szeretnénk, hogy aki vállalkozó, vagy az szeretne lenni az is részt vehessen ezen a tapasztalat-, illetve eszmecserén. Ez a játék már nem csupán gyerekeké, iskoláké, hanem mindnyájunké. Olyan ötleteket várunk amiknek reális alapjuk van, és a megvalósítása sem lehetetlen. Mindenki aki projektet, vállalkozási tervet ad le ajándékban részesül. 20000 Ron áll rendelkezésünkre, ebből szeretnénk jutalmazni a legjobbakat. Az, hogy mi lesz a fődíj, még nem teljesen tisztázott, ezen a téren majd a jelentkezők véleményét is meghallgatjuk. - mondta Koczinger Tibor, a Hans Lindner Alapítvány igazgatója.

Jelentkezni november 30-ig lehet, a www.bursaideilor.com oldalon, vagy személyesen az alapítványnál. Hivatalos kezdés december 7-én 14 órától lesz, a Dinu Lipatti Filharmóniában. Az ötlet projektek leadási határideje 2008. március 31, a döntőre pedig 2008 májusában kerül sor.
otletborze2

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: