2012-11-26 12:39:01• hírek • Póti Orsolya

Közel 12.000 lej gyűlt a jótékonysági est során

November 24-én, szombaton került megrendezésre az „Együtt a Refiért" jótékonysági est, mely vidám műsorral, vacsorával és táncos mulatsággal várta az érdeklődőket. Az est során begyűlt adományokat a gimnázium vezetősége az új épületszárny felújítására fordítja.

A Szatmárnémeti Református Gimnázium már több alkalommal is szervezett karitatív célú rendezvényt, de idén első alkalommal rendezte meg az „Együtt a Refiért" jótékonysági estet, melynek fővédnöke Nt. Nagy Sándor esperes volt.

Az est keretében vidám műsorra került sor a gimnázium dísztermében, majd vacsora és táncos mulatsággal várta a meghívottakat a tornateremben. A rendezvény során összesen 11.600 lej gyűlt be, amit az új épületszárny felújítására fordítanak - tudtuk meg Vass Mária aligazgatónőtől.

A gimnázium új épületszárnya szinte teljes rehabilitálásra szorul, hiszen meg kell oldani a parkettcserét, a nyílászárók cseréjét, a festetést és nem utolsó sorában a fűtés- és vízrendszer korszerűsítését.

„Ebben az épületrészben biztosítanánk helyet a kisdiákok tantermeinek, ugyanis gimnáziumunkban jövő tanévtől második osztály is indul, valamint három multimédiás termet is berendeznénk itt a közlejövőben" - mondta el Vass Mária.

A felújítási munkálatok csak tavasszal kezdődnek, ugyanis ezeket nem érdemes a hideg, téli időszakban lebonyolítani.

A jótékonysági est szervezői ezúton is szeretnék megköszönni mindenkinek a segítséget, a támogatást!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: